BUTIK I BIOGRAF
ARTICLE
262
8b9975dc81becbac65868e55a74c1a04
Tillbaka

BUTIK I BIOGRAF

   

På Järnvägsgatan ligger lite småbutiker, och däribland något som jag först inte uppfattade som en butik.
Med bänkar utanför trodde jag först att det var ett fik. Men så kikade jag in genom ett fönster och såg då en massa kläder...
Från en "foajé" leder en trappa vidare ned i en större lokal. Längs väggarna står svarta klädställningar med olika kollektioner exponerade. Smycken, väskor och accessoarer exponeras lite här och där utan att det känns rörigt.
Längst in i butiken finns också en inredningsavdelning med ljus, mattor, lite porslin m.m.

Lokalen har en gång i tiden varit en biograf och under en period har man även haft glasstillverkning här, men sedan ett och ett halvt år tillbaka är det "BECKMANS" som huserar här.
Man har på ett mycket smakfullt och kreativt sätt inrett butiken. Gamla tapeter har plockats fram, originaldörrar finns kvar och i de gamla logerna är det idag provrum.
De svarta konfektions-ställen och den gedigna kassadisken med utsirade trädetaljer passar alldeles perfekt och allt detta tillsammans ger hela butiken en häftig stil. Många roliga detaljer som sparats och ger butiken det där "lilla extra". Snyggt och genomtänkt koncept!

Många roliga, lite udda, varumärken som man inte hittar i varje butik gör det också roligt att botanisera bland ställningarna.
Väl värt ett besök!

 

Posten senast uppdaterad kl.

51