Logga svart - Visual merchandiser utbildning

PROJEKTLEDNING

Ska en ny butik öppnas eller en befintlig byggas om, en monterplats på en mässa är bokad eller ett event som ska genomföras?

Alla projekt behöver styras och organiseras för att få önskat resultat. Då behöver du en kreativ, engagerad och målinriktad projektledare för projekten inom retail, event eller mässor.
Med lång och bred erfarenhet från retail-branschen tar jag dina projekt hela vägen från start till mål och uppföljning. 

PLANOGRAM

Att arbeta med planogram är ett effektivt sätt för verksamheter med fler butiker att skapa ett enhetligt utseende.

Med uppdaterade och aktuella planogram säkerställs också att varje produkt har den rätta placeringen och ger möjlighet att mäta försäljningen på ett effektivt sätt.Planogrammen skapas med de egna produkterna och den egna inredningen och distribueras ut till butikerna via intranätet för att kontinuerligt hålla butiken aktuell.

Beroende på vilka behoven är finns olika alternativ för hur avancerat just ditt planogram ska vara. 

2D & 3D-visualisering

Visualiseringar i 3D där man kan se möbler, inredning, färger och materialval presenterade ger en tydligare bild och ett mer professionellt intryck.

Det kan vara t ex en butiksmiljö, en mässmonter, en offentlig miljö eller en exteriör som såsom en fasad eller en utomhusmiljö.

Jag har arbetat i många år med 3D-visualisering och presenterar ofta mina förslag med 3D-skisser.
Jag utgår från en befintlig 2D planritning. Finns ingen sådan mäter jag upp den aktuella ytan och skapar en 2D och en 3D-skiss.