Web-kurser

Har du en egen butik eller jobbar du i en butik? Vill du gärna lära dig mer om exponering i butik och skyltfönster men har inte möjligen att resa till någon annan ort där kurser hålls? Då är webbaserade online-kurser en bra lösning för dig

Nu har jag tagit fram kurser för dig som driver en butik eller jobbar i en butik och vill lära dig mer om hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du sitter hemma och genomför kursen i din egen takt. Behöver du så kan du enkelt repetera då du har tillgång till materialet i 60 dagar. Har du frågor eller funderingar har du mina kontaktuppgifter i slutet av varje kurs.

Kursutbudet kommer att fyllas på efter hand så gå in och kika regelbundet.

Att exponera små produkter

Det är lite speciellt att jobba med små produkter och kräver en viss teknik. På den här kursen få du lära dig hur du skapar säljande och proffsiga exponeringar i skyltfönstret och butiken. (Kurslängd: 1 tim)

Köp
399:-

Det är lite speciellt att jobba med små produkter och kräver en viss teknik. Ibland kan det kännas alldeles för rörigt eller så är det för få varor för att det ska gå att få till en snygg exponering. På den här kursen få du lära dig hur du skapar säljande och proffsiga exponeringar i skyltfönstret och butiken. Jag går igenom flera olika varugrupper som alla har gemensamt att de är små och du får alla kunskaper, tips och knep hur du exponerar små produkter.

Innehåll:

  • att jobba med små produkter
  • exponeringsteknik
  • i skyltfönstret
  • i butiken
  • hjälpmedel
  • material & rekvisita
  • inspiration
Kurslängd: 1 tim


Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få löpande nyheter, tips, råd och inspiration!

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

823