Web-kurser

Har du en egen butik eller jobbar du i en butik? Vill du gärna lära dig mer om exponering i butik och skyltfönster men har inte möjligen att resa till någon annan ort där kurser hålls? Då är webbaserade online-kurser en bra lösning för dig

Nu har jag tagit fram kurser för dig som driver en butik eller jobbar i en butik och vill lära dig mer om hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du sitter hemma och genomför kursen i din egen takt. Behöver du så kan du enkelt repetera då du har tillgång till materialet i 60 dagar. Har du frågor eller funderingar har du mina kontaktuppgifter i slutet av varje kurs.

Kursutbudet kommer att fyllas på efter hand så gå in och kika regelbundet.

Att jobba med upplevelser och inspiration i butiken

Shoppingen i den fysiska butiken ser idag annorlunda ut så förutom att ha ett genomtänkt sortiment är det också viktigt att jobba med upplevelser och inspiration i butiken. (Kurslängd: 38.13 min)

Köp
399:-

Shoppingen i den fysiska butiken ser idag helt annorlunda ut. Med ett stort utbud både i nätbutiker och i fysiska butiker blir det därför allt viktigare att kunna erbjuda kunden något unikt.
Förutom att ha ett genomtänkt sortiment är det därför också viktigt att jobba med upplevelser och inspiration i butiken. Den här kursen ger dig ett helhetsgrepp på vad som menas med upplevelse,  olika typer av upplevelser och hur du skapar den eller de upplevelser som passar för just din butik. Du får också ökade kunskaper i hur du jobbar med inspiration, på olika ytor och på olika sätt.

Innehåll

  • kundupplevelsen
  • framtidens shopping
  • vad är en upplevelse
  • att skapa upplevelser
  • inspiration i butiken
  • vad passar i min butik
  • tips & råd


Kurslängd: 38.13 min


Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få löpande nyheter, tips, råd och inspiration!

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

823