Web-kurser

Har du en egen butik eller jobbar du i en butik? Vill du gärna lära dig mer om exponering i butik och skyltfönster men har inte möjligen att resa till någon annan ort där kurser hålls? Då är webbaserade online-kurser en bra lösning för dig

Nu har jag tagit fram kurser för dig som driver en butik eller jobbar i en butik och vill lära dig mer om hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du sitter hemma och genomför kursen i din egen takt. Behöver du så kan du enkelt repetera då du har tillgång till materialet i 60 dagar. Har du frågor eller funderingar har du mina kontaktuppgifter i slutet av varje kurs.

Kursutbudet kommer att fyllas på efter hand så gå in och kika regelbundet.

Kampanjer & aktiviteter

Att jobba med kampanjer och aktiviteter är ett sätt att skapa trafik till butiken. I den här kursen lär du dig allt om hur du jobbar med kampanjer och aktiviteter för att få bästa resultat.

Köp
399:-

Det finns flera olika sätt att skapa trafik till butiken. Att jobba med kampanjer och aktiviteter är ett av dem. Men för att en kampanj eller en aktivitet ska få ett bra genomslag bör den vara väl planerad och proffsigt genomförd. I den här kursen får du lära dig vad skillnaden är på en kampanj och en aktivitet, hur du skapar kampanjer och aktiviteter, vilka ytor som är de bästa kampanjytorna och hur du bygger upp en kampanj. Du får också tips på hur du på ett enkelt sätt kan skapa ett kampanjmaterial för att förstärka kampanjen och olika sätt att marknadsföra dina kampanjer och aktiviteter.

Innehåll (43.48 min)

  • vad är en kampanj/aktivitet
  • att skapa en kampanj/aktivitet
  • kampanjytor
  • aktivitetsytor
  • hur du bygger upp en kampanj
  • kampanjmaterial
  • att marknadsföra en kampanj


Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få löpande nyheter, tips, råd och inspiration!

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

823