Föredrag

Är ni en butik som vill inspirera personalen inför en säsongsstart, en branschorganisation som vill fylla på medlemsbutikernas idébank, en företagarförening eller några butiker som vill ha lite inspiration? Boka in ett föredrag!

Ett föredrag på en kick off, ett möte i företagarföreningen eller inför julskyltningen är uppskattade inslag. Deltagarna får under en timme eller två lite inspiration och ett föredag om t ex trender, hur man skapar inspirerande skyltfönster, säljande exponeringar i butiken eller är julen kanske i sikte och ett föredrag om hur man skapar det bästa julskyltningen skulle vara ett trevligt inslag.

Exempel på innehåll:
-Aktuella trender.
-Skyltfönstret - en helsidesannons varje dag! Ett föredrag om hur du skapar skapa proffsiga skyltfönster.
-Sälj mer  - till fler! Ett föredag om exponering och hur den kan användas på olika sätt för att skapa ytterligare försäljning,   s k merförsäljning.
-Julen står för dörren...tips & råd om hur du kan få den bästa julförsäljningen någonsin!

Ni väljer själva hur långt föredraget ska vara och vad det ska handla om.

Kontakt:
Maila annica@dekko.se eller ring 073-9644609 och  berätta vad ni vill att ert föredrag ska handla om. Utifrån detta får du/ni en offert på föredraget och vi bokar, efter godkännande av denna, in ett föredrag när det passar för er.

Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få löpande nyheter, tips, råd och inspiration!

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

822